Hírek

Blog bejegyzések

Fenntarthatósági témahét

A fenntarthatóság fontosságára április 22 és 26 között változatos programok szervezésével hívtuk fel iskolánk diákjainak figyelmét. Kiemelt szerepet kapott a levegő és élővilág, a szabadidő, a körforgásos gazdálkodás, a tudatos fogyasztás és hulladékgyűjtés témakörök.

Csatlakoztunk a „TE SZEDD!” mozgalomhoz, kiállítást szerveztünk a Föld napja alkalmából, játékos vetélkedők, feladatok színesítették napjainkat és szelektíven gyűjtöttük a hulladékot.

 

Az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai több témát érintő, ismeretbővítő és interaktív foglalkozásokkal készültek tanulóinknak. Iskolánk vendége volt Jakab Tibor fotóművész, aki előadásában a fenntarthatóság fontosságára és a teremtett világ szépségére hívta fel a figyelmet.

A hét második felében környezetünk jobb megismerése érdekében kerékpártúrát szerveztünk. A témahét zárásaként virágokat ültettünk és takarítottunk, ezzel is még szebbé tettük iskolánk udvarát és a templom környékét. Köszönjük a színvonalas programokat: Szőllősiné Rab Sarolta, Borbásné Nagy Tünde, Berecz Dávid szervezőknek és minden közreműködő kollégának.