Hírek

Napközi Erzsébet-tábor

„Vidám vakáció Pélyen” címmel nyári Napközi Erzsébet-táborban vehettek részt a Rózsafüzér Társulat tagjai 2022. június 20-24. között.

Az öt nap vidám, jó hangulatban telt el. Minden napot közös imával kezdtük. A változatos programokat nagyon élvezték a gyerekek, melyek között szerepelt önismereti, csapatépítő játék, kézműves foglalkozás, meseszövés, illusztrációkészítés, dramatizálás. Egész napos kirándulás, Mátrafüreden. Az egészséges életmód és sport jegyében gyümölcssalátát készíthettek, valamint a mini Exatlon keretében különböző ügyességi játékokban próbálhatták ki magukat. Volt még kerékpáros kirándulás, ahol megismerkedhettek a település határában előforduló növény- és állatfajokkal. Lehetőségük nyílt műanyag flakon újrahasznosítására is, melyből ügyességi játékot, a kupakból pedig memória játékot készíthettek.

A hetet közös pizzázással zártuk, ahol minden gyermek elmondhatta, hogy melyik program tetszett neki a legjobban a hét során.

Köszönetemet fejezem ki a gesztorintézmény és tagiskola vezetőinek, hogy engedélyezték számunkra a táborba való jelentkezés lehetőségét, és biztosították a megvalósítás feltételeit.

Köszönöm továbbá meghívott vendégeinknek, a Hevesi Háziipari Szövetkezet dolgozóinak a kézműves foglalkozás vezetését, településünk védőnőjének az egészséges életmódról tartott előadását, valamint Vágány Zoltán geográfusnak a kerékpártúra vezetését.

Végezetül köszönöm közvetlen két segítőmnek, Szécsi-Török Évának és Varnyu Józsefnének, valamint Bóta Ildikó iskolatitkárnak, Ari-Csomós Dórának, Csillik-Rab Eszternek, és az iskola technikai személyzetének a tábor során nyújtott önzetlen segítséget.

Magyar Lászlóné

táborvezető