Hírek

„Június volt s ujjongtunk nincs tovább…”

Június 5-én, Pünkösd vasárnapján 3 kisdiákunk részesült az Elsőáldozás szentségében. A szépen feldíszített templomunkban került sor a szertartásra, majd a felújított parókián, a szülők támogatásával, kisvendéglátásban is részt vehettek a gyerekek.

Június 7-én ismét ellátogatott hozzánk a Madársuli. A Földön Szárnyakon kis „csapata” élvezetes perceket biztosított a gyerekek számára. Ez a program teljes egészében az iskola dolgozóinak támogatásával valósulhatott meg.

Az óvodások, leendő elsőseink is ellátogattak hozzánk. Mészárosné Marika néni és az elsősök játékos feladatokkal megmutatták mit tanultak az idén, hogy kedvet csináljanak az ovisoknak a szeptemberi kezdéshez.

A Harmatcsepp Levelezős versenyen 5 tanuló vett részt. Kovács Anna Dorka matematikából, Németh Martina, Törőcsik Adina Zselyke, Malina Tamás és Jóni Anasztázia Anna szövegértésből versenyzett. Jóni Anasztázia az országos döntőbe is eljutott, de sajnos nem tudott részt venni rajta.

Június 15-én tartottuk a Tanévzáró ünnepségünket és elköszöntünk versekkel, dalokkal a 2021/ 2022-es tanévtől. Előző napon Te Deum szentmisén adtunk hálát a jó Istennek! Akik egész évben komolyan vették a munkát, szorgalmasan tanultak átvették a megérdemelt jutalmukat is.