Hírek

52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus tiszteletére

A Budapesten, 2021. szeptember 5-12. között, zajló 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus tiszteletére a mi „kisiskolánk” is megszervezte programjait. Közösen imádkoztunk, majd kézműves foglalkozáson vehettek részt tanulóink. Újra hasznosítható kupakokból kiraktuk a kongresszus logóját is.

Szeptember 23-án, a Nemzetközi Hulladékgyűjtő Napon szervezte meg iskolánk az 1. Teremtésvédelmi napot. Felelevenítettük tanulóink előzetes tudását a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról. Egész hónapban szelektíven gyűjtöttük a hulladékot, majd kivittük a helyi szelektív hulladékgyűjtő szigethez. Utána a gyerekek totót tölthettek ki és színezhettek is.

Szeptember 30-án, a Magyar népmese napján, Benedek Elek tiszteletére rendezett mesedélutánon vehettek részt tanulóink. Gór Sándorné, Csilla néni mesét mondott a gyerekeknek, akik lelkesen hallgatták őt. Minden osztályból a legjobban olvasók mesét olvastak, amiért ajándék is járt. Majd játékos kérdések következtek, a helyes válaszért cukorka volt a jutalom.