Hírek

Szent József ikon és Alapkő letétel

Óvodánk 2021. szeptember 26- án egy újabb mérföldkőhöz érkezett. Ünnepélyes keretek között Szent József személyében védőszentet avattunk. A szülők összefogásának köszönhetően óvodánk egy Szent József ikonnal gazdagodott, melyet ünnepi szentmise keretében Nagy István esperes úr szentelt fel.

Az ünnepi szentmise után a plébánia területén folytatódott az ünnepség, ahol egy új, 2 csoportos óvoda alapkövét tettük le.
Sokáig csak álmodtunk arról, hogy egyszer óvodánk megújul, és egy szép, felújított épületben várhatjuk majd a gyermekeket. De ennél több történt, imáink meghallgatásra találtak, mert mi szívből hittünk az isteni gondviselésben. De nem csak mi, a település is hitt a közössége jövőjében, ugyanis új óvoda épül Boconádon. Az ünnepséget az óvodások és a helyi tagiskola tanulóinak műsora tette színesebbé.
Szabó Zsolt, térségünk országgyűlési képviselője valamint Kis István Boconád község polgármestere köszöntötte a kedves vendégeket. A köszöntőket szándéknyilatkozat aláírása az időkapszula lezárása, megáldása és leengedése követte. Az ünnepség szeretetvendégséggel zárult.
Köszönöm a tagiskola tanulóinak, hogy aktív részvételükkel emlékezetesebbé tették ezt a szép ünnepet!
Hálásan köszönöm a Tóth- Gránit Kft. tulajdonosának a nagylelkű felajánlást!
„A kő, amelyet az építők elvetettek, szegletkővé lett. Az Úr műve ez, csodálata a mi szemünkben. Ezt a napot az Úr adta, ujjongjunk és vigadjunk rajta!” Zsolt 118, 22