Tanévzáró ünnepség

2017.június 21-én került megrendezésre a hevesi Szent Gellért Katolikus Általános Iskola tanévzáró ünnepsége. A himnusz és az ima után vidám tanévzáró műsor következett, melyben iskolánk tanulói és a Kicsinyek Kórusa szerepelt.

Tanévzáró beszédében Bíró Katalin igazgató-helyettes büszkén állította, hogy az év folyamán sok kiváló eseménynek adtunk otthont, valamint számtalan országos és megyei versenyen öregbítettük iskolánk hírnevét. A következőkben  Bódor Istvánné igazgató asszony a 2016/2017-es tanév legeredményesebb 82 kitűnő, jeles és kiemelkedő tanulmányi, közösségi és sporteredményt elérő tanulóját jutalmazta oklevéllel és könyvvel.

Fontos számunkra, hogy tanulói közösségünk támogatóit kiemeljük. Az idén Erdészné Turcsányi Katalin vehette át a diákönkormányzat alapította „Gyermekmosoly” díjunkat kiemelkedő támogató tevékenységéért.

Nagy István plébános jutalmazta még a példamutató hitéleti tevékenységet végző Tóth Ferenc, Tóth Krisztina, Pataki Richárd, Misi Laura Kimberli, Kovács Veronika és Bendik Dávid tanulókat.

Az Uni Base Kft. támogatta „Művészkéz” díjunkat Csernei Fanni 5. osztályos tanuló vehette át, a „Természettudományos” díjat pedig a 4. osztályos Barkóczi Márk kapta.

Nem maradt más hátra, mint a tanév hivatalos bezárása. Ezt követően a diákok elmentek az osztályaikba, ahol az osztályfőnököktől átvehették az elmúlt 10 hónap munkáját összegző, értékelő bizonyítványt. Ezúton kívánunk leendő, jelenlegi és volt diákjainknak szép, élményekben teli, hasznosan eltöltött szünidőt.

június 27, 2017