Európai Diáksport Napja iskolánkban

A már hagyománnyá vált diáksportnapot nagy izgalommal várták iskolánk tanulói. Napokkal a megrendezés előtt kérdések özönével rohamozták a nevelőket, osztályfőnököket. A sportnapi program megjelenése után rögtön elkezdték a csapatok szervezését, mérlegelték a futóverseny lehetséges esélyeseit.
2019. szeptember 27-én a rendezvény egy tíz perces aerobik bemelegítéssel kezdődött pattogós, modern zenére, ami biztosította a 2019 méteres futáshoz a megfelelő pulzusszámot.
Nagy élmény volt a győzteseknek a dobogóra felállni, az okleveleket büszkén tartva maguk elé.
A program váltóversenyekkel, ügyességi vetélkedőkkel, kötélhúzással és zsákbanfutással folytatódott. Minden tanulóban felerősödött a győzni akarás, hogy bizonyítsa tudását, rátermettségét.
A labdajátékok voltak a legnépszerűbbek (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda). Ezt a kellemes sportnapot egy települések közötti lány labdarúgó mérkőzés zárta. Jászkisér és Pély csapatai mérkőztek meg egymással, ami az edzés mellett baráti kapcsolatok kialakítására is lehetőséget nyújtott. A sporttevékenységek befejezése után mindenki fáradtan, de annál vidámabban távozott.

október 21, 2019