Település szépítés

Iskolánk április 21-én rendezte meg a hagyományos településszépítő napot. 8 órakor közös imádsággal hangolódtunk a munkára.
Az első, második és harmadik osztályosok a tantermeiket díszítgették, takarították. A többi tanuló hét helyszínen kezdte meg a munkát. Kerékpártúrát szervezett Szőllősiné Rab Sarolta, Sinkovics Tímea tanár néni és Szabari Zoltán tanár bácsi az alatkai kegyhelyhez. A feszületet és annak környékét a gyerekek örömmel újították fel.
A sok láda szebbnél szebb cserepes virágot és facsemetét, amit vásároltunk, az iskola belső udvarára, az előkertbe és a játszótérre ültettek el a lelkes tanulók, anyukák, valamint az intézmény dolgozói.
Iskolánk elé tujasor beültetésére is sor került. A helyijárat buszmegállóját, az Újtelepi templom környékét is rendbe tették a gyerekek, a tanítóik segítségével. A feszület alatti kis kertet kigyomláltuk, virágokat ültettünk.
Nagyon sok szülő vett részt rendezvényünkön, így a segítségükkel megvalósulhatott a kerítés lefestése. Több felsős is kedvet kapott a munkához, ők is ecsetet ragadtak. Ilyen nagy összefogással délre készen is lettünk.
A lelkes munka jutalmául a délelőtt folyamán mindenki kapott szörpöt, banánt és pizzát.
Nagyon szépen köszönjük a kedves szülők, pedagógusok és az intézmény dolgozóinak a kitartó, szorgalmas munkát.