Jubileumi ünnepség iskolánkban

Az életünkben vannak olyan események, évfordulók, amelyek számadásra késztetnek bennünket.

Ez a tanév a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola nevelőtestülete számára ilyen nevezetes évforduló, hiszen öt kollégánk jubilált.

Az iskola pedagógusai, dolgozói és tanulói 2017. február 17-én köszöntötték őket.

Szőllősiné Rab Sarolta címzetes igazgatóasszony 40 éve gyakorolja hivatását tele energiával, lelkesedéssel, határtalan gyermekszeretettel.

Abriháné Karniczki Csilla és Szabari Zoltán 30 évet töltött a pedagóguspályán, míg Árvainé Lassu Rita és Szedlák Péter kollégáink 25 éves jubileumukat ünnepelték.

Elsőként iskolánk tanulói köszöntötték őket versekkel, dalokkal, hangszeres zeneszámokkal. Köszönőszavaikat és jókívánságaikat egy-egy szál virág átadásával zárták.

Ezután Bódor Istvánné igazgatóasszony méltatta a jubiláló kollégák pedagóguspályán végzett kiváló munkáját. Röviden, de annál meghatóbban mutatta be életútjukat, majd nem kis derültséget kiváltva szembesítette őket pályájuk kezdetén leírt gondolataikkal, hogy miért ezt a hivatást és ezt az intézményt választották maguknak.

Az iskola dolgozói  közössége virágcsokorral és kis ajándékkal köszönte meg kollégái áldozatos munkáját, majd Gyimesi Attila tanár úr mondott szellemes pohárköszöntőt.

Nagy István plébános úr megköszönte pedagógusaink lelkiismeretes, áldozatos munkáját és további sikereket kívánt nekik.

Ezután asztali áldást mondott és következett a finom vacsora, ami jó hangulatú, vidám, kötetlen beszélgetéssel folytatódott.

Gratulálunk az ünnepelt kollégáknak és további sikereket, erőt, energiát kívánunk nehéz, de annál csodálatosabb hivatásuk gyakorlása során!

Kecskés Tamásné

munkaközösség vezető

február 23, 2017