Erzsébet tábor 1.

Alsó tagozatosaink közül 20-an vettek részt idén is az Erzsébet táborban június 29 és július 3-a között. A hét folyamán sok érdekes programban vettek részt és játékot próbáltak ki.

Hétfőn a tábornyitást követően mackókat készítettek a kézműves foglalkozáson. A kész remekművekből kiállítást nyitottunk.

Kedden délelőtt strandoltunk Tarnamérán. A kellemes vízben volt vízi pisztolyozás búvárkodás és labdázás. Délután közösségfejlesztő játékokat tanultak a hevesi Egészségfejlesztő Iroda munkatársaitól.

Szerdán elérkezett a várva várt kirándulás Veresegyházára a medveparkba. Nagyon érdekes volt látni ilyen természet közeli helyen látni a medvéket és a farkasokat. Megfigyelhettük hogyan esznek, verekednek, és hogyan ásnak gödröket a meleg ellen.

Csütörtökön az egészséges életmódnak és az egészségünk megőrzésével foglalkoztunk. Délelőtt az ÁNTSZ munkatársai tartottak interaktív előadásokat csoportosan. Felhívták a figyelmet a helyes kézmosás, a medencehasználat fontos szabályaira. Sokat tanultak a gyerekek szemléletesen és játékosan. Délután gyümölcsökből finom gyümölcssalátát készítettek csoportokban, amelyet a végén jóízűen el is fogyasztottunk.

Pénteken táborzárás, megbeszéltük a hét élményeit. Délután pedig a szabad játék a kötetlen szórakozás a suli buli következett.

Gyerekeink idén is hasznos tudnivalókkal, érdekes élményekkel gazdagodtak ezalatt az egy hét alatt. Mindenki nagyon jól érezte magát és reméljük jövőre is lesz lehetőségünk táborozni.

július 20, 2020