Tájékoztató

Tisztelt Szülő!

Az Egri Főegyházmegye fenntartásában működő köznevelési intézményeknek a gyermek-és tanulóétkeztetést 2020. március 16-ától intézményen kívül kell biztosítani.

Szent Gellért Katolikus Áltanos Iskola és Óvoda a rászoruló gyerekek-és tanulók részére 2020.március 18-ától biztosítja az étkezést a jogszabályi intézkedéseknek megfelelően.

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyerekek – és tanulók étkezését a jogszabályi előírásoknak megfelelően kizárólag elvitellel lehetséges: a konyha lezárható dobozban adja ki az ételt a jogosult gyermek szülője, más törvényes képviselője, vagy a szülő, más törvényes képviselő által megbízott személy részére.

 

Az étel kiadásának helye: 3368 Boconád, Szabadság tér 14.(Óvoda konyha)

Az étel kiadása az étkezési napokon délelőtt 1100-tól 1300 óráig történik.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel arra kérjük önöket, hogy csak egy személy jelenjen meg az étel átvételére!

 

Amennyiben az étkezést nem szeretné igénybe venni a következő munkanapon, azt előző nap déli 1200 óráig kérjük lemondani!

Étkezés lemondása: 36/584-004

 

Amennyiben lemondásra nem került az étkezés és az nem vette át a jogosult gyermek szülője vagy törvényes képviselője, valamint a szülő, más törvényes képviselő által megbízott személy a gyermek étkeztetését a továbbiakban nincs módunk biztosítani.

 

március 16, 2020

Vélemény, hozzászólás?